Op deze pagina wordt er elke week weer andere foto's erbij. Nieuw maar ook uit een mooi archief met mooie momenten.

En wij springen de lente in......
- Foto 22

Luister even naar grootmeester en spelletjesleider buurman Bert Stevens. Die legt fff het spelletje uit. Leuk!
-Foto 21

Met z'n allen naar het gemaal in Grave. Een supermooie middag. En na afloop was het gezellig toeven in de tent. Waar een iedereen kon genieten van koffie, thee, een wijntje en een lekker pilske. En niet te vergeten. Een broodje fricandel/en of/ fricandel. 
- Foto 20

Na een goei feestje is het met het opstarten altijd fff moeilijk om het allemaal weer afgebroken en op de plaatst te krijgen. Maar gelukkig  maken heel veel handen ligt werk. Maar wel keigezellig. Wan skon buurtschap hebben we toch.
- Foto 19

De bezige buven!! Al bijna 2 jaar is buurvrouw Ria Stevens is gezellig clubje opgestart. Het is niet alleen haken maar er worden veel meer leuks gemaakt.
Het is er altijd gezellig. Wil jij dit ook? Loop eens gezellig binnen bij Ria.
- Foto 18

Buurman Theo Habraken die jarenlang heel actief was in het graspeelse buurtgebeuren. Dat vond ie skon. Ook verhuurde hij de toiletwagen voor onze buurtschap. En dat bracht heel veel extra centjes in de buurtkas. Theo is op 26 juli vorig jaar overleden. 

Een foto van oud buurman Tien Cornelissen. Een paar jaar geleden overleden. Een lieve, vriendelijk en grappige man. Samen met zijn Bea zijn ze destijds verhuist naar de Franscushof.  Deze foto is gemaakt tijdens het 40 jarig buurtschap jubileum. Dag Tien.
- Foto 16

Een buitenkansje! Annie is heerlijk op de stoep aan het spinnen.  Schort aan, het schaap naar buiten, Wat mooi dat ik deze foto kon maken.
- Foto 15

Een leuke paasactiviteit voor de kids.  Iedereen was zo ijverig met inkleuren. Daarna was het buiten gezellig eitjes zoeken
-Foto 14

Met alle kids naar de skieen in Uden. Even een paar uurtjes les en hoppaaaa.....trug in de tijd
- Foto 13

Graspeels liedje, wie kan dat niet meezingen!!
Foto -12

Even de super burendag promoten van het oranjefonds. Altijd gezellig op onze Graspeel. 
-Foto 11

Lekker wijnen met Nocole en Patricia.
Foto 10

Ronny, Frans, Jo en Willem, poseren samen gebroedrlijk  bij ons Graspeels buurtmonument. De middelste paal is helemaal vervangen voor een nieuwe (mijl) paal. Geplaatst met het gouden 50 jarig buurtjubileum.  Dankjewel mannen.
- Foto 9

It's all  family with Ronald Habraken and kids.
-  Foto 8

Hent van de Heuvel met zijne "monnika", zou hij zelf zeggen. Wie kent hem niet, onze hele muzikale buurman Hent. Bij het kwartjesvolk een onmisbare accordeonist. Bescheidenheid siert hem. Ook deze keer heeft hij een prachtig graspeels lied geschreven voor ons 50 jarig buurtjubileum samen met buurman Tiny van Schijndel. Zo mooi.
- Foto 7

Eigengemaakte pompoensoep voor iedereen.  Elk jaar is er weer een pompoen en zonnebloemwedstrijd voor alle kids in de buurt. Riet zorgt altijd voor de opgekweekte plantjes en dat zijn er echt veel. Superfijn Riet Wat een leuke activiteit.
- Foto 6 

Trots toont Annie vd Wijst, samen met Annette en Marjelle haar 1e prijs gewonnen met de buurtkwis.
- Foto 5

Allemaal genieten van  een prachtige fietstocht....met z'n allen.
- Foto 4

Frans en Riet zingen het hoogste lied...jodehahiti. Genieten van een mooie burendag op 23 september 2023 met een duits tintje. Geweldig!!
- Foto 3 -

Bert Stevens, heel vaak de creatieve buurman. Graag zit hij in de feestcommissie en achter de coulissen werkt hij zo altijd weer een mooi plan uit. 
Op deze foto is hij de leiding voorde spelletjes middag  tijdens het 50 jarig buurtschap jubileum.
- Foto 2

Gerda Bongers heeft na bijna 20 jaar haar (nootje) pennetje overgedragen aan een ander als penningmeester van onze buurtschap.
Super dank Gerda voor je tomeloze inzet. Toppertje!
- Foto 1