VROUWENDAG - WIJNEN EN  HAKEN - EEN AVOND VOL GEZELLIGHEID

Buurtfeest op palmpasen zondag 10 april

De prijswinnaars van onze mooie graspeelse lentekwis

Pietenbezoeken alle kids van onze Graspeel

PRIJSUITREIKING ZONNEBLOEM EN POMPOENWEDSTRIJD 2020

HALLOWEEN 2020 - BIJ ONS OP DE GRASPEEL- GRIEZELEN!!!

Zonnebloem en Pompoenwedstrijd 2020

Sinterklaasfeest 2019

En hoe is het gegaan met de winnaarspompoenen van Fam. van Lith?? Supermooi!!

Burendag 2019 - oranjefonds -zwarte handen - kerstbomen -lichtjes - pompoenen - schminken - prijzen - bokaaltjes - veul schik - heel veel lekkers - een superdag - sterke  en zwarte handen - dankjewel allemaal - wat een prachtige buurtvereniging hebben we toch. Hoe trots kun je zijn. 

Een bezoek aan het gemaal SASSE in Grave 

Familiedag 2019


PAASEITJES ZOEKEN 2019
 

Nieuwjaarsreceptie 2019

Kerstbrunch 2018

Zwarte pietjesfeest 2018

Sinterklaasfeest 2018

 

Prijsuitreiking pompoen - zonnebloemwedstrijd 2018
Winnaars: Nele Toenders en Cloe Jacox

Trots laat Nele Toenders haar bokaaltje zien. De bestuursleden Jan en Riet waren samen op pad gegaan om de hoogste zonnebloem te meten en de zwaarste pompoen te wegen. Het was een nek aan nek uitslag. Maar uiteindelijk wist Nele met haar pompoen en Cloe Jacox met haar hoogste zonnebloem de prijzen binnen te halen. Het was een gezellig toeven bij Piet en Ria van de Schans op het erf. Iedereen werd getrakteerd op een lekkere gemaakte pompoensoep van Riet. Het bestuur had weer goed gezorgd samen. En alle andere kinderen werden verwend met een mooi cadeau. Wat een leuke activiteit. Op naar het volgende jaar.!! Op de foto is alleen Nele te zien. Cloe kon helaas er niet bij zijn. Maar heeft wel haar bokaaltje ontvangen.

Mannendag 2018

Hoe "schots en scheef" kan het gaan op onze Graspeel!!

Alle mannen die aan deze  mannendag hebben deelgenomen hebben zich kostelijk vermaakt. Onder  leiding van hoofd "highlandgamer" Bert Stevens. Hoe sportief en dorstig was deze middag. Na afloop werden ook de partners uitgenodigd voor een heerlijke BBQ. Zo gezellig!! De prijswinnaars werden ondertussen bekend gemaakt. Tot in de late uurtjes was het een gezellige afsluiting. Zie onderstaande foto's. 

TITEL 1

TITEL 1

prev next

TITEL 1